Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Utrecht - RKC Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 24-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

24 Okt. 1999

FC Utrecht - RKC Waalwijk

De mannen van Mark Wotte weten weer wat winnen is. Vandaag werd de verrassing van de KPN Telecompetitie met 4-1 verslagen in de Galgenwaard. RKC werd dit seizoen bijna bestempelt als de reuzen doder en was in iedergeval een verrassing in de competitie. Streed het vorige seizoenen nog mee om de laatste plaatsen nu lijkt het dat RKC niet bang hoeft te zijn voor degradatie.

Nog voor de rust had FC Utrecht een comfortabele 2-0 voorsprong. Uit een vrije trap kopte "spits" Mitchell van der Gaag de 1-0 in, niet lang daarna pikte ook John de Jong zijn doelpuntje mee.

FC Utrecht speelde vandaag zonder de geblesseerde Marinus Dijkhuizen en Dirk Kuyt, Mark Wotte stuurde als wijziging daarom Rodney Cairo het gras op.

Een andere "spits" Patrick Zwaanswijk mocht de 3-0 binnen koppen uit een hoekschop, het publiek hoefde niet lang daarna te wachten op de 4-0, na hands in het strafschopgebied mocht John de Jong aantekenen voor zijn 2e van de middag. RKC scoorde 6 minuten voor tijd nog een ere treffer na wat gerommel achterin.

FC Utrecht bezet nu de 10e plek in de KPN Telecompetitie, net voor RKC Waalwijk.

Een volledig verslag van de vanmiddag gespeelde wedstrijd kunt u hier vinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie