Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten B&W Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 25-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


* geeft wethouder Els Kuijper (o.m. Onderwijs) op maandag 25 oktober om 11.45 uur op de Shri Saraswatie basisschool (Blokmakersstraat 46) het startsein voor onderwijs in het Hindi. Op deze Hindoestaanse basisschool worden in het kader van Onderwijs in Allochtone Levende Talen (OALT) voor het eerst lessen Hindi gegeven. De lessen zijn vrijwillig en vinden buiten schooltijd plaats.


* draagt wethouder Els Kuijper (o.m. Milieu) op vrijdag 28 oktober om 15.00 uur aan boord van ms. De Nieuwe Maze de persleiding 'Gemaal Land van Poortugaal' over aan het Waterschap IJsselmonde.


* opent Burgemeester Ivo Opstelten de Internationale Kunst- en Antiekbeurs Grantique op vrijdagavond 29 oktober om 19.00 uur. Deze tweede editie van de beurs wordt gehouden van 30 oktober tot 7 november in de Rotterdam Cruise Terminal op de Wilhelminakade op de Kop van Zuid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie