Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorzitting en Kamerbehandeling Noordtak Betuwelijn

Datum nieuwsfeit: 25-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

Nieuws (21-10-99)

Hoorzitting en Kamerbehandeling Noordtak

De Noordtakgemeenten zijn door de Tweede Kamer uitgenodigd te spreken tijdens de hoorzitting over de Noordoostelijke Verbinding Betuweroute. Deze hoorzitting vindt plaats op maandag 25 oktober aanstaande, van 10.00 tot 17.00 uur. Namens een aantal gemeenten langs het spoor zal onder meer wethouder Alberse van Rheden het ingenomen standpunt verwoorden en vragen beantwoorden. Op donderdag 28 oktober behandelt de Tweede Kamer in haar vergadering, van 14.00 tot 17.00 uur de Noordtakplannen van het Kabinet. Definitieve besluitvorming vindt later plaats.

Vanaf het gemeentehuis, Hoofdstraat 3 in De Steeg vertrekken donderdag 28 oktober één of meerdere bussen naar Den Haag. Iedereen die dat wil, kan gratis meerijden. De bus(sen) vertrekken om 11.30 uur ´s morgens, om ongeveer 19.00 uur arriveren zij weer in De Steeg. De bussen rijden in één keer door naar Den Haag; er wordt onderweg niet gestopt om bijvoorbeeld te lunchen. Wilt u mee? Dan kunt u zich aanmelden via het publieksbureau van de gemeente Rheden, telefoonnummer (026) 49 76 353.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie