Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Helmond / Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 25-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond / Eindhoven 10/25/99

Persbericht van 25 oktober 1999 (2e)/

Eindhoven: Hennepplantage ontmanteld
Zaterdagmiddag omstreeks 18.30 uur, is bij een onderzoek in twee garageboxen aan het Hortapad en professioneel opgezette hennepplantage ontdekt. In de ene garagebox zijn 850 oogstrijpe planten aangetroffen en in de andere garagebox zijn 870 planten aangetroffen die recentelijk geoogst waren. Alle planten alsmede de aanwezige apparatuur zijn inbeslaggenomen en ter vernietiging afgevoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de garageboxen.

Helmond: Aanhouding na winkelverbod
Een 58-jarige Helmonder is maandagmorgen en maandagmiddag op de Zuid Koninginnewal aangehouden. Beide malen omdat de man in strijd met en winkelverbod in een winkel werd aangetroffen. De verdachte is beide keren na verhoor en voorzien van een dagvaarding, heengezonden.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Maandagmorgen tussen 08.00 uur en 09.00 uur, is er op de kruising Noord Brabantlaan - Bredalaan - Loefstraat, een rood licht controle gehouden. Er zijn 8 processen verbaal uitgereikt voor het rijden door rood licht en een voor het niet volgen van de aangegeven rijrichting.

Someren: Snelheidscontrole
Maandagmiddag is er tussen 15.15 uur en 17.15 uur een snelheidscontrole gehouden op de Loovebaan . Van de 460 gecontroleerde voertuigen reden er 120 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/u.

Asten: Snelheidscontrole
Maandagavond, tussen 18.30 uur en 19.45 uur, is er een snelheidscontrole gehouden op de Ommelseweg. Van de 465 gecontroleerde voertuigen reden er 64 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/u.

Someren: Fiets verlichtingscontrole
In het kader van het buurtpreventie project Someren Eind is vanavond bij het voetbalveld aan de Bennebroekstraat een preventieve verlichtingscontrole gehouden. In het totaal zijn er 70 fietsen gecontroleerd. De gebreken die aan de fietsen zijn geconstateerd werden op een controle kaart aangegeven. Met de gegevens op deze kaart kunnen de ouders zorgen dat de fiets weer in orde gemaakt kan worden. Dit is alvast een voorproefje op de komende verlichtingsactie " Val op, Fiets verlicht", die binnenkort van start gaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie