Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacature Ruurlo

Datum nieuwsfeit: 25-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacature Ruurlo

25 oktober 1999
In de gemeente Ruurlo (ongeveer 7.917 inwoners, provincie Gelderland) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd.
De vacature is op 1 oktober 1999 ontstaan wegens de benoeming van de heer J. de Groot tot burgemeester van de gemeente Vught. Voor deze vacature geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht zal worden besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Ruurlo dienen voor 15 november 1999 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Gelderland. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen. Daarnaast is het mogelijk de profielschets via internet op te roepen

(www.gelderland.nl/vacburg/ruurlo/).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie