Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Nissan Almera 5-deurs

Datum nieuwsfeit: 25-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe Nissan Almera 5-deurs

(25 Oktober 1999)

PERSBERICHT:

Volgend voorjaar is het zover. Nissan introduceert de compleet nieuwe Almera. De driedeurs was al te bewonderen op de Frankfurt Motorshow. Onlangs heeft Nissan de foto vrijgegeven van de vijfdeursversie. Ook dit model is gezegend met de brutale oplopende daklijn, door Nissan 'surf-tail' gedoopt. Verder is hij net zo bijzonder en onderscheidend gestyled als de driedeurs.

Na de introductie van de drie- en vijfdeurs Almera, verschijnt later nog een compact formaat ruimtewagen onder de naam Almera Tino. Voor alle modellen geldt dat ze ontworpen zijn door Europese ontwerpers, voor de Europese markt en ook in Europa gebouwd worden. Dat heeft voor een duidelijk ander gezicht gezorgd. Zo heeft de Almera een agressieve en stoere vormgeving meegekregen.

Een geheel nieuwe reeks motoren zorgt voor de aandrijving van de meuwe Almera. Dat zijn benzinemotoren met een inhoud van 1,5 liter en 1,8 liter. Bovendien wordt de Almera leverbaar met een superzuinige en milieuvriendelijke 2,2 liter direct ingespoten common-rail motor; de NEO Di.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie