Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse ME oefent met Duitse ME in Osnabrück

Datum nieuwsfeit: 26-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Nederlandse ME oefent met Duitse ME in Osnabrück 12:48 woensdag 6 oktober 1999

Martin Panman
0592-361294

Op 26,27 en 28 oktober oefent de Drentse M.E. in Osnabrück met de Bereitschaftspolizei Niedersachsen. Tijdens deze dagen wordt een gezamenlijk oefenprogramma afgewerkt, waarbij de verschillen in aanpak met elkaar worden vergeleken, zodat de beste praktijk van elkaar kan worden overgenomen.
Het is voor het eerst dat een compleet Nederlands M.E.-peloton naar Duitsland gaat om te oefenen. De bedoeling is om van elkaar te leren en te anticiperen op samenwerking in het grensgebied. Daarbij gaat het om de communicatie met elkaar, informatie uitwisseling en feitelijke samenwerkingsmogelijkheden. Verder is het natuurlijk nuttig om in een andere omgeving het oefenen aantrekkelijk te maken. Op 27 oktober is de pers welkom om deze oefening bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Panman.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie