Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening intentieverklaring brede school Leiden

Datum nieuwsfeit: 26-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

21 oktober 1999

Marvis Victoria

071-5165285

Ondertekening intentieverklaring brede school

Geachte redactie,
Op dinsdag 26 oktober a.s. zal om 16.30 uur de intentieverklaring om te komen tot brede scholen in Leiden worden ondertekend door de betrokken schoolbesturen en het college van Burgemeester en Wethouders van Leiden. De ondertekening vindt plaats in het gebouw van de P.C. Schoolvereniging in Leiden, Burggravenlaan 11 in Leiden.

Zoals u zich wellicht nog zult herinneren heeft het college van Burgemeester en Wethouders de nota Ontwikkelingstrajecten Brede Schoolbeleid in Leiden 1999-2002 vastgesteld op 21 september jl. In deze nota heeft het College haar visie over de ontwikkeling van brede scholen in Leiden neergelegd.

Het programma luidt als volgt:

* vanaf 16.30 uur ontvangst

* 16.40 - 16.50 uur toespraak van wethouder H. Baaijens namens het college van Burgemeester en Wethouders

* 16.50 - 17.00 uur toespraak van dhr. Ph. Geelkerken (voorzitter van het bestuur P.C. Schoolvereniging in Leiden) namens de betrokken schoolbesturen

* 17.00 - 17.10 uur ondertekening door de heren Ph. Geelkerken, E. Vork (voorzitter van het sectorbestuur primair onderwijs van de Stichting Katholiek Onderwijs Leiden), H. Baaijens (namens de gemeente Leiden), L. Vos (namens het Bestuur Openbaar Onderwijs)
* vanaf 17.10 uur afsluiting en borrel

U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de bijeenkomst. Uiteraard heeft u de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de betrokkenen. De nota Ontwikkelingstrajecten Brede school 1999-2002 heeft u reeds ontvangen naar aanleiding van de persconferentie op 21 september j.l.

Nadere informatie bij Roeland Buijsse, beleidsadviseur dienst Cultuur en Educatie, tel.: 5165326

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie