Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanpassing juridische bescherming en aandelensplitsing CSM

Datum nieuwsfeit: 26-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Aanpassing juridische bescherming en aandelensplitsing CSM definitief

De Directie van CSM nv, voeding en ingrediënten, deelt mede dat de op 25 oktober 1999 gehouden Vergadering van Certificaathouders de voorgestelde wijziging van de Administratievoorwaarden heeft goedgekeurd. Hierdoor kan thans het eerdere besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 7 oktober 1999 tot aanpassing van de juridische bescherming en tot aandelensplitsing worden geëffectueerd.

De niet royeerbare certificaten van CSM worden vervangen door beperkt royeerbare certificaten conform Bijlage X bij het Fondsenreglement. De nominale waarde van de aandelen wordt omgezet in Euro en verlaagd, zodanig dat ieder aandeel van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie