Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 26-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 26 Oktober

BROMFIETS GESTOLEN

Op de Neringstraat West in Uden is maandagmiddag een bromfiets gestolen. Het betrof een rode Yamaha, type Aerox. Het voertuig is ruim f.5.000,-- waard.

CLUBHUIS IN BRAND

Op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel is afgelopen nacht brand uitgebroken in een clubhuis van een hockeyvereniging. Het clubhuis werd nagenoeg geheel verwoest, alleen de kleedkamers bleven behouden. De brandweer van Veghel heeft het vuur geblust. De technische recherche van de politie heeft vandaag een onderzoek ingesteld, doch dit werd bemoeilijkt omdat het dak op de brandhaard lag. Derhalve is nog geen uitslag bekend van het onderzoek. De totale schade is nog niet bekend.

AUTO WEG

Dinsdagmorgen is op de Pastoor Spieringsstraat in Uden een blauwe Audi gestolen, kenteken GL-BR-71. Waarde niet bekend. Terwijl de eigenaar tien minuten in de supermarkt was zag een onbekende kans de auto van de man te stelen op de Oranjestraat in Uden. Dit gebeurde dinsdagmiddag rond 14.00 uur. De auto was een blauwe Volkswagen Passat, kenteken JB-JJ-05

UIL IETS MINDER WAARD

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de waarde van de gestolen uit in Erp geen f.15.000,-- maar f.1.500,--. De aangever had zich in de waarde vergist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie