Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Haag millenniumbestendig

Datum nieuwsfeit: 26-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

26 oktober 1999

GEMEENTE DEN HAAG MILLENNIUMBESTENDIG

Alle gemeentebrede en meest kritische systemen van de gemeente Den Haag zijn millenniumbestendig. Dat blijkt uit de 12e voortgangsrapportage Millennium die coördinerend wethouder Stolte (CDA, media- en informatiebeleid) vandaag aan het college van burgemeester en wethouders heeft aangeboden. Medio december 1999 krijgen de inwoners van de regio Haaglanden huis-aan-huis een regionale millenniumkrant. In deze krant zullen de 16 gemeenten binnen Haaglanden en regionale diensten als politie, brandweer, GGD, de energiesector, het Hoogheemraadschap, de provincie, de gezondheidssector, de telecomsector, het openbaar vervoer en Radio West hun publiekgerichte informatie over de millenniumwisseling en het millenniumvraagstuk opnemen.

Alle gemeentelijke diensten hebben inmiddels de draaiboeken voor de periode van 31 december 1999 tot en met 4 januari 2000 gereed. In deze periode worden alle systemen nogmaals getest, voordat de gebruikelijke dienstverlening weer van start gaat.

De gemeente Den Haag heeft volop vertrouwen in een ongestoorde millenniumwisseling. Toch kan er geen 100% zekerheid gegarandeerd worden. In de nacht van 31 december 1999 op 1 januari 2000 zijn daarom voor alle zekerheid het Regionale Beleidsteam en de Gemeentelijke Crisisstaf aanwezig op het stadhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie