Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Call Center Workshop en Congres in Kurhaus Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Call Center Workshop en Congres

Amersfoort, augustus 1999 - - 27 & 28 oktober 1999 organiseert F&G Publishing - in het Kurhaus Hotel in Scheveningen - de Call Center Workshop respectievelijk het Call Center Congres. De workshop heeft als thema 'Uw call center vanuit de klant bekeken' en komt tot stand in samenwerking met CCMA (Call Center Managers Association). Thema van het congres is 'Prestatie: meting, berekening en verbetering van call centers'. Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en CCMA.

Tijdens de workshop staat de klant centraal; Welke elementen bepalen hoe de klant naar uw call center kijkt? Als voorbereiding op het congres zal aan het eind van de workshop duidelijk zijn wat het belang is van servicelevel en servicekwaliteit.

Het congres is opgebouwd uit drie thema's:

1. Meten en berekenen binnen call centers

2. Berekenen en verbeteren van prestaties

3. De samenhang van meten, berekenen en verbeteren Voor elk thema is een combinatie gemaakt van theorie en praktijk. Tijdens dit congres krijgt de deelnemer inzicht in de theorie achter wachttijden en de instrumenten om wachttijden te beperken.

Zowel workshop als congres worden begeleid door een aantal deskundigen op het gebied van call centers en call center management. De workshop en het congres zijn bedoeld voor call center managers, operationele managers, systeembeheerders, directie, customer service managers en call center consultants.

Agenda-informatie:
27 & 28 oktober 1999
Call Center Workshop en Congres
Plaats: Steigenberger Kurhaus Hotel, Den Haag
Informatie: Karin Rigterink of Maartje Luinenburg van F&G Publishing. Tel.: 033-4224085, fax: 033-4224089 of e-mail: (maartje@fngpubli.com)


_____________________________________________________________________ Voor redactionele informatie: Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034. Fax: 055-3602661, e-mail: PR (Influx@cs.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie