Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fox 8 veilt online kleding uit soapserie Goudkust

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P e r s b e r i c h t

Hilversum, 27 oktober 1999

Via www.veiling.com/goudkust

FOX 8 GAAT ONLINE KLEDING VEILEN UIT POPULAIRE SOAPSERIE GOUDKUST

FOX 8 gaat in december kleding veilen via internet van acteurs en actrices uit de populaire soapserie GOUDKUST. De stukken zullen worden aangeboden door de grootste online veiling van Nederland : VEILING.COM (www.veiling.com). De opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. De kleding, waar in sommige gevallen nog de lipstick van de actrice op zit of de geur van de acteur inhangt, zal worden voorzien van een echtheidscertificaat met handtekening van de voormalige drager. Bij de prijs inbegrepen is ook een door de betreffende acteur of actrice gesigneerde ansichtkaart. Het is de eerste keer dat er in Nederland kledingstukken van soapacteurs en -actrices via internet worden geveild.

VEILING.COM brengt tussen de tien en twintig kledingstukken uit de serie GOUDKUST onder de hamer. Het gaat om onder meer de blauwe V-hals sweater van Harm (Winston Gerschtanowitz), een ribjack van Nick (Roel Kyvelos), een winterjack van Tim (Michiel de Zeeuw), een poloshirt van Ralph (Esra van Groningen), een onderjurk met overjurk van Eva (Lieke van Lexmond) en een rood/oranje winterjack van Bibi (Jasmine Sender). Een complete lijst van alle kledingstukken die door FOX 8 beschikbaar worden gesteld, is te vinden onder op de websitepagina www.veiling.com/goudkust.

FOX 8 onderzoekt nog de mogelijkheid of er online ook een aantal gastrollen uit GOUDKUST via de veiling.com kunnen worden geveild.

VEILING.COM is op dit moment met meer dan 100.000 bezoekers per maand de grootste online veiling van Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun waar verkopen en kopen, voor consumenten is deze dienst gratis.


- einde bericht -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie