Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmiddag 27.10.1999
16:46 woensdag 27 oktober 1999

Bert Peters 0591 66 20 14 of 0653 23 80 59

Meppel, tasjesroof
Deed een 71-jarige vrouw uit Havelte vanmiddag met haar man boodschappen in een supermarkt aan de Heinsiusstraat. Zij had haar tas in het winkelwagentje staan met daar overheen een jas. Op een onbewaakt moment is haar tas weggenomen, mogelijk door een man van 30 --35 jaar met donker haar dat hij in een staartje droeg. Deze man liep wat nerveus heen en weer bij haar wagentje. In de tas van de vrouw zat haar portemonnee met ruim honderd gulden, haar agenda en verschillende passen.

Pesse, doorgereden automobilist meldt zich
De bestuurder, die afgelopen zondag omstreeks 18.00 uur bij het inhalen schade veroorzaakte op de A 28 ter tussen Pesse en Fluitenberg, heeft zich gemeld bij de politie. Het is een 22-jarige man uit Geesbrug. Hij verklaarde bij het inhalen een inschattingsfout te hebben gemaakt waardoor hij te snel naar rechts ging en daarbij de ingehaalde auto raakte. Hij raakte in paniek waarna hij was doorgereden. Nadat zijn ouders op maandag de nieuwsberichten op TV-Drenthe hadden gezien en de schade aan de auto van hun zoon, confronteerden zij hem hiermee waarna hij toegaf de dader te zijn. Hij krijgt een proces verbaal voor zijn gedrag op de weg, toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en het doorrijden na een aanrijding.

Ruinerwold, diefstal uit schaftkeet
Deed een 22-jarige man uit Ruinen namens een grondverzetbedrijf uit Beilen aangifte van diefstal van e4en trilplaat uit een schaftkeet die stond aan de Madeweg. De deur werd met geweld opengebroken.

Assen, speelautomaten opengebroken
Werd de afgelopen ingebroken in een pand aan de Nieuwehuizen waarna 14 speelautomaten werden opengebroken. Een 41-jarige man uit Groningen deed aangifte, hij mist enkele duizenden guldens.

Klazienaveen, winkelinbraak
Werd de afgelopen nacht ingebroken in een winkelpand aan het Van Echtenskanaal NZ. Met grof geweld werd een deur geforceerd waarna een onbekend aantal sportschoenen werd weggenomen evenals sportjacks en kinderkleding. De totale schade is nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie