Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Manpower werft personeel voor Cirque du Soleil Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

enter.gif

PERSBERICHT

Diemen, 27 oktober 1999

Werving voor call center in Amsterdam

Manpower werft flexibel personeel in Rotterdam voor Cirque du Soleil

Cirque du Soleil komt vanaf 12 juli 2000 naar Rotterdam met de show Quidam. Als official supplier van flexibel personeel voor de Europese tournee, is Manpower ook in deze stad verantwoordelijk voor de werving en selectie van ongeveer 180 flexmedewerkers. Net als in andere Europese steden, is Manpower in Rotterdam op zoek naar o.a. food & beverage personeel, counterpersoneel, plaatsaanwijzers, kaartverkopers en merchandise medewerkers. De werving van reserveringsmedewerkers voor het call center van Cirque du Soleil in Amsterdam wordt binnenkort weer opgestart. Behalve official supplier, is Manpower ook sponsor van Quidam in Amsterdam, Rotterdam (vanaf 12 juli 2000) en Madrid (vanaf 3 november 1999).

Voor Cirque du Soleil heeft Manpower een speciaal wervingsprogramma ontwikkeld. Dit programma voorziet niet alleen in de werving en selectie van flexmedewerkers, maar ook in een specifiek introductieprogramma. Hierdoor zijn de flexkrachten van Manpower optimaal voorbereid op hun werkzaamheden bij Cirque du Soleil. Een supervisor van Manpower is in iedere stad op het terrein van het circus verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en coördinatie van alle flexibele medewerkers. De werving en selectie voor flexibel personeel wordt gecoördineerd door de vestigingen van Manpower Uitzendorganisatie in Rotterdam. Alleen voor het Amsterdamse call center van Cirque du Soleil, werft Manpower in Amsterdam via de vestiging aan de Gabriël Metsustraat (Museumplein).

Hofleverancier

Na de première dit voorjaar in Amsterdam heeft Cirque du Soleil ook een bezoek gebracht aan Berlijn en Wenen. Dit en volgend jaar staan Madrid, Barcelona, Valencia en Bilbao nog op de planning. Vanaf 12 juli 2000 is Quidam te zien in Rotterdam. Manpower trad ook als hofleverancier op bij Saltimbanco en Alegría, de vorige shows van Cirque du Soleil. De goede ervaringen met Manpower, en het internationale netwerk, hebben geleid tot een nieuwe overeenkomst met Cirque du Soleil.

Manpower wordt vaker ingeschakeld voor de personeelsvoorziening van grootschalige projecten. Zo was Manpower ook official supplier van het Wereldkampioenschap Voetbal dat in 1998 in Frankrijk plaatsvond. Bij dit evenement was Manpower verantwoordelijk voor de werving, selectie en training van meer dan 12.000 flexmedewerkersNoot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manpower Uitzendorganisatie, de heer J.P. Sinke, telefoon (020) 660 25 38.

Manpower is een van `s werelds grootste uitzendorganisaties en helpt jaarlijks meer dan 2 miljoen mensen aan een baan. Wereldwijd telt de onderneming meer dan 3.200 vestigingen in 50 landen. In 1998 realiseerde Manpower een omzet van 10,5 miljard dollar. In Nederland behoort Manpower - met 140 vestigingen - tot de grootste uitzendondernemingen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie