Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feest ter afsluiting jongerenparticipatie Almere-Haven

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 264

18 oktober 1999

FEEST TER AFSLUITING JONGERENPARTICIPATIE ALMERE-HAVEN

Jongeren uit Almere zijn op dit moment nog druk bezig met het indienen van plannen voor de inrichting van onder meer het strandje aan het Gooimeer en het manifestatieveld in Almere Haven. Hiertoe is een ideeënwedstrijd uitgeschreven. Ter afsluiting van dit project wordt op woensdag 27 oktober a.s. (in de herfstvakantie) een groot feest georganiseerd in jongerencentrum Trapnotov, Kerkstraat 52. Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 24.00 uur. De entree is gratis. Tijdens deze avond worden ook de prijswinnaars van de ideeënwedstrijd bekend gemaakt.

Jongeren in Almere-Haven zijn de laatste maanden actief geweest bij het meedenken over de inrichting van het strandje aan het Gooimeer en het Manifestatieveld daar vlakbij. Onderdeel hiervan was een ideeënwedstrijd om jongeren uit Almere-Haven te prikkelen met eigen plannen te komen. Vooral op de scholengemeenschap De Meergronden werd er veel aandacht aan besteed, onder andere in lessen maatschappijleer. In jongerencentrum Trapnotov werd een informatie-avond gehouden om jongeren te wijzen op de mogelijkheid ideeën in te zenden.

De feestavond in jongerencentrum Trapnotov belooft een spannende happening te worden. De van TV bekende The Beats of BNN (met de bekende DJ's Sven en Dave) verzorgt een drive-in show in de feestelijk ingerichte grote zaal. Ook wordt een speciale cocktailbar annex chill-outroom ingericht (met alcoholvrije bijzondere cocktails) en in de tot filmzaal omgetoverde popkelder wordt een door jongeren gekozen film vertoond. Ook kunnen de Almeerse jongeren kennismaken met de discjockeys van radio Air Peace in hun eigen studio. Tenslotte zijn er jongleeracts, kun je henna-tattoo's laten aanbrengen en nog veel meer.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie