Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spruitenveiling voor kankerfonds brengt 37 duizend gulden op

Datum nieuwsfeit: 27-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste kilo voor 1115 gulden Spruiten brengen 37 duizend gulden op

's-Hertogenbosch, 27 oktober 1999

De veiling van 7500 kilo spruiten voor de actie "Scoren tegen kanker" heeft woensdagochtend op de veilinglocatie Barendrecht van The Greenery International ruim 37.000 gulden opgebracht. Dit geld gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds. Een aantal spruitentelers had spontaan het idee opgevat om hun produkt beschikbaar te stellen en de gehele verkoopopbrengst te schenken aan het Koningin Wilhelmina Fonds.

De eerste kg. A-spruiten werd verkocht voor 1115 gulden. Koper van deze eerste hoeveelheid was Bakker Barendrecht. De eerste kist B-spruiten is gekocht door Scherpenhuizen voor een bedrag van 882 gulden. Henk Angenent heeft het eerste krat spruiten aangeboden aan de koper en aan de heer Daamen van het Koningin Wilhelmina Fonds. De heer Daamen van het KWF was zeer verheugd met de fantastische opbrengst van deze veiling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie