Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 28-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 10/28/99

Persberichten provincie Groningen/
Berichten districten Noord, Midden, Oost en West

Donderdag, 28 oktober 1999

Veendam: overval
Gisteravond is een caissière van een benzinepompstation aan de Lloyd'sweg in Veendam door een tot nu toe nog onbekende man overvallen. De man kwam de winkel van het benzinepompstation binnen en eiste onder bedreiging van een mes geld van de caissière. Na een kleine worsteling gelukte het de verdachte om enkele honderden guldens uit de kassa weg te nemen. Daarna ging de overvaller er snel met het geld vandoor.

Leek: inbraak in bouwkeet
Gisternacht heeft men in een keet die op een bouwterrein aan de Samuel Leviestraat in Leek stond, ingebroken. Het deurslot van de bouwkeet heeft men geforceerd om in het interieur te kunnen komen. Diverse gereedschappen, zoals boormachines, slijptol en sloophamer heeft men meegenomen.

Ulrum: snelheidscontrole
Gistermiddag heeft de politie op de Provincialeweg S2 (80 km/u) in Ulrum een snelheidscontrole gehouden. Van de 20 gecontroleerde motorvoertuigen reden twee bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.

Winschoten: zakkenrollerij
Gistermiddag is de portemonnee gerold van een 22-jarige inwoonster van Winschoten in de Langestraat in haar woonplaats. De vrouw had de portemonnee waarin ruim honderd gulden in een tas die zij over haar schouder droeg. Toen het slachtoffer de portemonnee wilde pakken, was deze verdwenen.

Musselkanaal: poging diefstal portemonnee
Gisteravond heeft een tot nu toe nog onbekende man geprobeerd van een 65-jarige inwoner van Musselkanaal die in zijn invalidenwagen op de A-weg in zijn woonplaats reed, zijn portemonnee af te pakken. De verdachte benaderde het slachtoffer van achteren en griste in de borstzak van de invalide man om hem zijn portefeuille te ontfutselen. Doordat het slachtoffer zich verweerde en schreeuwde, vluchtte de verdachte zonder medeneming van de portemonnee.

't Zandt: inbraak voetbalkantine
Gisternacht is er in de kantine van de voetbalvereniging 't Zand aan de Hoofdstraat in 't Zand ingebroken. De kantine die momenteel men aan het verbouwen is, is men binnen kunnen komen door een stuk dekzeil te verwijderen. Een vouwgordijn die gedeeltelijk was opengesneden voorkwam, dat de dader(s) de gehele kantine kon komen. Er wordt niets vermist.

Bedum: inbraak in school
Gisternacht is er in de Schilderschool aan de Marijkelaan in Bedum ingebroken. Door met een steen een ruit van het schoolgebouw te vernielen kon(den) de dader(s) in het klaslokaal komen. Er wordt niets vermist.
Ook in de Togtemaarschool aan de Vlijt in Bedum is gisternacht ingebroken. Twee ramen van het schoolgebouw zijn opengebroken, zodat de dader(s) in de lokalen kon(den) komen. Ook hier wordt niets vermist.

Delfzijl: winkeldiefstal
Gisteren heeft de politie een 28-jarige Delfzijlster aangehouden die kort daarvoor vanuit een supermarkt aan de Kuilsburg in zijn woonplaats een pak waspoeder had weggenomen. Na verhoor is de verdachte op vrije voeten gesteld.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, telefoon: 050-5995010.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie