Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BSA richt zich op assurantietussenpersonen

Datum nieuwsfeit: 28-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

BSA richt zich op assurantietussenpersonen

Amsterdam, 28 oktober 1999 - Stichting Business Software Alliance Nederland (BSA) benadert vandaag de verzekeringsbranche en schrijft assurantietussenpersonen aan. BSA vraagt deze bedrijven vrijwillig een inventarisatie te maken van alle geïnstalleerde BSA-software en te controleren of voldoende licenties zijn verkregen.

Vanaf medio april benadert de BSA diverse beroepssectoren, met het verzoek tot het maken van een dergelijke inventarisatie. Bedrijven die binnen een bepaalde termijn kunnen verklaren 100% licenties te hebben (verkregen) voor geïnstalleerde software van BSA-leden, zullen door de BSA niet worden lastig gevallen over eventueel ongeautoriseerd gebruik ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie