Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven/ Helmond

Datum nieuwsfeit: 28-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven/ Helmond 10/28/99

Persbericht 28 oktober 1999/

Berichten uit Eindhoven en Helmond

Helmond: Man vernielt ruit
Woensdagmiddag om 16.40 uur is een 34-jarige Helmonder aangehouden. Hij had op de Bestevaer een ruit van een woning vernield. De man ligt in echtscheiding en zijn vrouw woont nu bij haar ouders aan de Bestevaer. Daar gooide hij een grote steen door de ruit van de woonkamer. Hij dreigde de woning in brand te steken. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.

Helmond: Aanhouding na vernieling ruit
Een 36-jarige Helmonder is woensdag om 17.20 uur op de Hindestraat aangehouden. Hij had een ruit vernield naast de voordeur van een woning aan de Hindestraat. De aanleiding zouden buurtproblemen zijn. Na verhoor is de verdachte weer naar huis gestuurd.

Helmond: Onder invloed
Op de Schutsboom in Mierlo is donderdag om 1.35 uur een 33-jarige Mierlose automobilist aangehouden. De politie zag de man op de Hoofdstraat in Helmond rijden. Op de Schutsboom werd de man gecontroleerd en hij bleek gedronken te hebben. De uitslag van de ademanalyse was 0,75 promille. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van f 390,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie