Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM introduceert veilige e-business oplossingen

Datum nieuwsfeit: 28-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IBM introduceert veilige, eenvoudig te beheren e-business-oplossingen. Speciale aandacht is besteed aan cruciale aspecten zoals beveiliging, beheer- en gebruiksgemak. Hiermee biedt IBM het meest uitgebreide assortiment veilige en gebruiksvriendelijke e-business-oplossingen dat op dit moment beschikbaar is.

Nieuwe lijn professionele IBM PC´s
De aantrekkelijk geprijsde IBM PC 300GL is verkrijgbaar vanaf fl. 2.335,-. Deze IBM PC beschikt over alle marktconforme specificaties en technologien. De nieuwe IBM PC 300PL is geschikt voor bedrijven die sterk werken aan beheerbaarheid. Een ethernet kaart (10/100) en een geluidskaart horen bij de uitrusting.

Smart Card Security Kit
Met het oog op de razendsnelle ontwikkelingen rond elektronisch zakendoen introduceert IBM de Smart Card Security Kit. Deze kit biedt een combinatie van hardware en softwarevoor optimale beveiliging. De kit is leverbaar voor desktops, IntelliStations en ThinkPads, en omvat een persoonlijke smartcard, een Smart Card Software CD met diverse tools en een smartcard-lezer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie