Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Penningmeester Hulpdienst Nijmegen onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 28-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Penningmeester Hulpdienst onderscheiden

Donderdag 28 oktober viert de Hulpdienst Nijmegen zijn veertig jarig bestaan. Op die dag neemt ook de heer P.T.P van Beckhoven (hij wordt dan ook 69 jaar) afscheid als penningmeester van de Stichting tot Steun van de Hulpdienst. Voor zijn inzet op dit gebied en een aantal andere maatschappelijke activiteiten wordt de heer van Beckhoven benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen zullen hem worden overreikt door de burgemeester van Nijmegen Mr. E.M. d'Hondt in Café Trianon te Nijmegen.

De heer van Beckhoven is werkzaam geweest bij diverse ondernemingen als financieel administrateur Tot zijn VUT is hij economisch directeur geweest van Instituut Berkenoord te Nijmegen, dat later opging in het Psychiatrisch Centrum Nijmegen. Decorandus is vanaf 1969 betrokken geweest bij de Hulpdienst Nijmegen, met name op financieel gebied. Hij was onder meer verantwoordelijk voor fondsenwerving en subsidies, maar zette zich ook metterdaad in voor eenzamen, ouderen, zieken en gehandicapten door het verrichten van hand- en spandiensten voor hen. Naast de inzet voor de Hulpdienst is de heer van Beckhoven actief als bloeddonor en heeft zich ingezet voor een aantal maatschappelijke instellingen in zijn woonplaats Cuijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie