Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bibit: smartcardbetalingen via Internet

Datum nieuwsfeit: 29-10-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bibit voegt smartcardbetalingen aan haar reeks betaalmethoden voor Internet toe

Bunnik, 28 oktober 1999 - Bibit Secure Internet Payments (Bibit) voegt smartcardbetalingen toe aan de reeks betaalmethoden voor Internet. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met SmartAxis, een aanbieder van betalingen via smartcards. Hierdoor kunnen webwinkeliers die via Bibit betalingen verwerken, ook smartcardbetalingen op Internet accepteren.

Webwinkeliers die op Internet willen verkopen en zich daarbij niet willen beperken tot één land, hoeven zich niet te beperken tot creditcardbetalingen. Onder het motto "global commerce, local payments" biedt Bibit Secure Internet Payments een veelheid aan internationale betaalmethodieken. Webwinkeliers kunnen met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie