Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe kwaliteitscoördinator gemeente Borsele

Datum nieuwsfeit: 29-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

De Vries aangesteld als nieuwe kwaliteitscoördinator

Per 1 november 1999 treedt de heer ir. H.C. de Vries bij de gemeente Borsele in dienst als nieuwe kwaliteitscoördinator. Gedurende 1 dag in de week adviseert hij de gemeentelijke organisatie bij het formuleren van kwaliteit wat betreft welstandsregels, vormgeving, nieuwe bestemmingsplannen, reconstructieplannen e.d.. Ook is hij degene die voor een aantal nieuwbouwwijken de geformuleerde kwaliteitseisen doorspreekt met de individuele klanten.

De Vries volgt de heer M. Van Doorn op die deze functie 4 jaar lang heeft uitgeoefend. Van Doorn zal een aantal lopende projecten waar hij bij betrokken is na 1 november zelf nog afronden.

De heer de Vries is opgeleid als stedenbouwkundige en architect. Tot voor kort was hij als stedenbouwkundige verbonden aan het bureau Rothuizen Van Doorn `t Hooft uit Goes. De heer de Vries is regiovoorzitter van de welstandsfederatie "Dorp, stad en land".

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie