Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spoorwegpolitie eens met overstap naar landelijke politie

Datum nieuwsfeit: 29-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebond ACP

Spoorwegpolitie eens met het principe-akkoord

Overstap op 1 januari gaat door!

De spoorwegvakorganisaties hebben afgelopen week het bereikte principe-akkoord aan haar leden voorgelegd. Dit akkoord werd door de leden geaccepteerd. Hierdoor is de weg vrij gemaakt voor de definitieve overstap per 1 januari van de Nederlandse Spoorwegen naar het Korps Landelijke Politiediensten.

Tijdens deze ledenraadpleging was de Politievakorganisatie ACP ook aanwezig om de collega´s antwoord te geven op vragen die nog leven. ACP-voorzitter Joop Vogel, de hele avond aanwezig, kreeg op deze manier een goede indruk van wat er leeft bij de medewerkers van de spoorwegpolitie.

De komende periode zullen medewerkers van de ACP op de verschillende standplaatsen langsgaan om vragen die er zijn te kunnen beantwoorden en uitleg te geven over het werk en de voordelen van een lidmaatschap van een politievakorganisatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie