Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaamse Tentoonstelling Beeldende Kunst en Architectuur

Datum nieuwsfeit: 30-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Agenda

Tentoonstelling Beeldende Kunst en Architectuur 30/10/1999 - 5/12/1999
tentoonstelling
Met de bekroonde werken van de laureaten van de Tweejaarlijkse Prijs voor Beeldende Kunst 1998 (multipliceerbare kunstvormen) en de Tweejaarlijkse Prijs voor Architecteur 1998 werd een tentoonstelling opgezet. Het gedeelte omtrent beeldende kunst bevat de bekroonde kunstwerken van de laureaat Jan Bossier uit Tielt, de eerste premiewinnaar Waldo Engels uit Zwevegem en Jurgen Van der Veken uit Gent en de tweede premiewinnaars Viviane Michels uit Kortrijk en Jan Verhaeghe uit Brugge. Het luik architectuur wordt ingevuld door de laureaten Ralf Coussée uit Gent en Johan van Laethem uit Tielt en eerste premiewinnaar Hendrik Vermoortel van Buro II uit Roeselare.

Deze dubbeltentoonstelling kunt u gaan bezichtigen in de Lagunahall, Krommedijk in Duinbergen van 30 oktober t.e.m. 5 december 1999. Ze is elke dag gratis toegankelijk vanaf 13 tot 18 uur.

Daarna verhuist de tentoonstelling naar de Kapel van de Groeningeabdij, Groenestraat in Kortrijk waar ze staat opgesteld vanaf 5 februari t.e.m. 5 maart 2000.

Voor meer info:
Chris Minten, telefoon:(050) 40 34 02
Provincie West-Vlaanderen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie