Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening speel- en sportterrein spaarwaterstraat Den Haag

Datum nieuwsfeit: 30-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

28 oktober 1999

OPENING SPEEL- EN SPORTTERREIN SPAARWATERSTRAAT/THERESIASTRAAT

Op zaterdag 30 oktober wordt het speel- en sportterrein aan de Spaarwaterstraat/Theresiastraat officieel in gebruik genomen. Sportwethouder Wilbert Stolte verricht om 15.00 uur de openingshandeling. De feestelijke organisatie is in handen van de Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn, afdeling Sportsupport in samenwerking met Stichting Welzijn Haagse Hout.

Op deze dag kunnen jong en oud kennismaken met het "nieuwe" gezicht van het terrein. Voor kinderen tot 6 jaar is er een speelplaats ingericht met veerbeesten, klim en klauterelementen. De jongeren kunnen skaten, basketballen en een balletje te trappenen. Voor ouderen is er een baan om jeu de boules te spelen.

Om de opening een extra tintje te geven zijn er vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur festiviteiten gepland. Zo is er een kinderprogramma met een clown, een poppenkastvoorstelling en de mogelijkheid om je te laten schminken. Door demonstraties op het gebied van o.a. skaten, tennis, voetbal, de klimmuur ziet het publiek wat er allemaal mogelijk is op het speel- en sportterrein. Deelname aan deze activiteiten behoort tot de mogelijkheid. Uitnodiging U bent van harte welkom de officiële opening van het speel- en sportterrein aan de
Spaarwaterstraat/Theresiastraat op zaterdag 30 oktober a.s. om 15.00 uur bij te wonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie