Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Crossloop in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 31-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Crossloop op 31 oktober

Op zondag 31 oktober organiseert het sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn in samenwerking met atletiekvereniging Hollandia de Hoornse Parkcross. Deze loop is voor geschikt voor geoefende en recreatieve lopers van alle leeftijden en vindt plaats in en om de Risdammerhout.
De Hoornse Parkcross is de eerste van een reeks van vier lopen in het Roele Recycling Crosscircuit. De tweede hiervan is de Dijkgatsboscross, de derde de RIMI Duincross en de vierde de St. George Cross. De data van de andere drie lopen zijn: 14 november, 5 en 12 december. Het Roele Recycling Crosscircuit is een officiële KNAU- wedstrijdloop.

Inschrijving
Vanaf 10.00 uur kunnen liefhebbers zich inschrijven bij atletiekvereniging Hollandia op het sportcomplex de Blauwe Berg, telefoon 235436. De kosten bedragen vijf gulden. De start is om 11.00 uur bij het voormalige jongerencentrum Troll in de Risdammerhout. Meer informatie: sportopbouwwerk Hoorn, telefoon 282043.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie