Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 31-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 31 Oktober

AANRIJDING MET DRIE GEWONDEN (Herpt)

Vrijdagavond zijn drie mensen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Groenstraat/Lambertusstraat in Herpt. Een 56-jarige Hedikhuizense reed met haar auto vanaf de Lambertusstraat linksaf de Groenstraat richting Haarsteeg op en verleende daarbij geen voorrang aan een 22-jarige Heusdenaar. Beide auto's kwamen met elkaar in botsing. De 56-jarige vrouw en haar passagiere/plaatsgenote (lft. onbekend) zijn met verwondingen aan het hoofd opgenomen in het GZG in Den Bosch. De 22-jarige Heusdenaar heeft zich laten onderzoeken in het ziekenhuis en kon na behandeling naar huis. Hij had last van zijn arm, een pijnlijke neus. Beide auto's liepen zware schade op.

DIEFSTAL PORTEMONNEE ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is bij een supermarkt aan de Arena in 's-Hertogenbosch de portemonnee van een 27-jarige Bosschenaar gestolen. De man had tijdens het kopiëren zijn portemonnee even terzijde gelegd. Onderweg naarbuiten vergat hij zijn beurs mee te nemen. Nog geen vijf minuten later bleek zijn portemonnee met inhoud spoorloos te zijn verdwenen.

VIERDE DAG VERKEERSWEEK TEAM HEUSDEN (Drunen)

Tijdens de vierde dag van de verkeersweek zijn op de Duinweg in Drunen 31 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km/h. Verder werd een bromfietser bekeurd voor defecte verlichting en het niet hebben van een bromfietscertificaat.

OPENBARE DRONKENSCHAP (Rosmalen)

Vrijdagmiddag is een 40-jarige Rosmalense op de Graafsebaan in 's-Hertogenbosch aangehouden voor openbare dronkenschap. De vrouw is aangehouden, bekeurd en ter ontnuchtering ingesloten.

SHOARMAZAAK TE LAAT OPEN (Hintham)

Van vrijdag op zaterdag is de 21-jarige eigenaar van een shoarmazaak aan de Hintham in Hintham bekeurd wegens overtreding van de sluitingstijd. Tegen half drie waren er nog klanten in de zaak aanwezig.

INBRAAK KANTOORUNIT ('s-Hertogenbosch)

Van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een kantoorunit van een kerk aan de Graafseweg in 's-Hertogenbosch. Uit het pand zijn een computer en TV-apparatuur weggenomen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR COCAÏNEBEZIT (Rosmalen)

Van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige Nijmegenaar door portiers van een horecagelegenheid aan de Graafsebaan in Rosmalen aangehouden voor het bezit van cocaïne. De man werd bij de ingang gefouilleerd waarbij de drugs tevoorschijn kwamen. De politie nam de verdachte van de portiers over.Hij had acht bolletjes cocaïne in zijn bezit. De drugs zijn inbeslaggenomen.

DRONKEN AUTOMOBILIST BELANDT IN WEILAND (Elshout)

Van vrijdag op zaterdag is een 49-jarige Helmonder op de A 59 noordbaan onder Elshout met zijn auto in een weiland naast de weg beland. De man die teveel alcohol had gebruikt zou volgens zijn zeggen afgesneden zijn door een andere automobilist en daardoor in een slip zijn geraakt. Hij belandde uiteindelijk in het weiland naast de weg. Hij is per ambulance overgebracht naar het Tweestedenziekenhuis in Waalwijk. Zijn verwondingen bleken mee te vallen. Tegen de man is wegens drankmisbruik proces-verbaal opgemaakt.

UITSLAANDE BRAND (Haarsteeg)

Zaterdagmiddag is tijdens werkzaamheden brand uitgebroken in een garagebedrijf aan de Hoeven in Haarsteeg. De brand breidde zich zeer snel uit. Bij de brand is asbest vrijgekomen. In opdracht van de brandweer worden de asbestresten door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd.

GEWAPENDE OVERVAL ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is bij een supermarkt aan de Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch een gewapende overval gepleegd. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Een caissière werd door de gemaskerde overvaller bedreigd met een vuurwapen en gedwongen het geld uit de kassa af te geven. Na de overval ging de dader er te voet in de richting van het park achter de Derde Donk vandoor. Signalement dader Man, leeftijd begin 20 jaar, lengte 1.80 - 1.85 mtr., donkerblond haar, gekleed in een zwart pak en een witte blouse. De politie verzoekt eventuele getuigen van de overval zich te melden bij de Politie District Den Bosch, telefoonnummer 073-6991699.

ZAKKENROLLERIJ ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is van een 60-jarige Belg in een kledingzaak aan het Burgemeester Loeffplein in 's-Hertogenbosch een portefeuille gerold. De man voelde op een gegeven moment iemand tegen zich aanlopen en zag kort daarna dat zijn portefeuille met enkele honderden guldens en een aantal Belgische franken was ontvreemd.

VUURWERK AANGETROFFEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is bij een routinecontrole op de Orthenseweg in 's-Hertogenbosch vuurwerk aangetroffen in de auto van een 22-jarige Bosschenaar. Onder de bijrijderstoel werden tweehonderd rotjes aangetroffen. Het vuurwerk is inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MAN ZWAAR MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is een 46-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats op een weiland aan Treurenburg in 's-Hertogenbosch ernstig mishandeld door een groep van ca. 20 man. De man was ruim een week geleden met zijn camper neergestreken op het stuk land gelegen tussen de spoorbaan en de secundaire rijbaan van Treurenburg. Zaterdagmiddag meldde een man, kennelijk de eigenaar van de grond, zich bij het slachtoffer. Deze deelde hem mede dat hij moest maken dat hij weg kwam. Op dat moment kwam er een groep van ongeveer 20 man aanrijden. De vermoedelijke eigenaar van de grond sloeg en schopte het slachtoffer dusdanig dat deze ten val kwam. Andere leden van de groep van 20 namen het schoppen over. De eigenaar van de grond sloeg daarna alle ruiten uit de camper. Op dat moment wist het slachtoffer te vluchten. Hij meldde zich bij de politie. De man bleek dusdanig gewond dat hij eerst moest worden behandeld in het ziekenhuis. Zijn gezicht was bont en blauw en hij bleek zijn arm op drie plaatsen te hebben gebroken. De politie stelt een onderzoek in.

DRUGDEALER AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is in het Zuiderpark in 's-Hertogenbosch een 37-jarige inwoner van die plaats aangehouden als verdacht van het dealen in drugs. Agenten in burger observeerden de man enige tijd en zagen dat hij vermoedelijk drugs aan gebruikers verkocht. Bij zijn aanhouding probeerde de verdachte een kleine hoeveelheid heroïne in de bosjes te gooien. Hij is aangehouden en inverzekeringgesteld.

RUGZAK WEG BIJ SCHOENEN PASSEN('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is in een schoenwinkel aan de Hooge Steenweg in 's-Hertogenbosch een rugzak gestolen. De 26-jarige eigenaresse paste een paar schoenen en had de rugzak even op de grond gezet. Even later bleek de tas met inhoud waaronder een NS-jaarkaart t.w.v. Fl. 5.000,= te zijn ontvreemd.

BUS BEKOGELD (Rosmalen)

Zaterdagavond is op de Rijksweg N50 in Rosmalen een autobus vermoedelijk met stenen bekogeld. Er raakten twee ruiten van de bus beschadigd. Passagiers zagen een aantal jongeren wegrennen.

DRONKEN AUTOMOBILIST VLIEGT UIT DE BOCHT ('s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag is op de afrit Sint Michielsgestel / De Pettelaar van de oostbaan van Rijksweg A2 in 's-Hertogenbosch, een 36-jarige dronken Tilburger met zijn auto in de scherpe bocht van de afrit rechtdoor gereden en in een greppel terecht gekomen. De voorzijde van de auto liep aanzienlijke schade op. De man had dermate veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...