Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 31-10-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 31 Oktober

AANRIJDING MET DRIE GEWONDEN (Herpt)

Vrijdagavond zijn drie mensen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Groenstraat/Lambertusstraat in Herpt. Een 56-jarige Hedikhuizense reed met haar auto vanaf de Lambertusstraat linksaf de Groenstraat richting Haarsteeg op en verleende daarbij geen voorrang aan een 22-jarige Heusdenaar. Beide auto's kwamen met elkaar in botsing. De 56-jarige vrouw en haar passagiere/plaatsgenote (lft. onbekend) zijn met verwondingen aan het hoofd opgenomen in het GZG in Den Bosch. De 22-jarige Heusdenaar heeft zich laten onderzoeken in het ziekenhuis en kon na behandeling naar huis. Hij had last van zijn arm, een pijnlijke neus. Beide auto's liepen zware schade op.

DIEFSTAL PORTEMONNEE ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is bij een supermarkt aan de Arena in 's-Hertogenbosch de portemonnee van een 27-jarige Bosschenaar gestolen. De man had tijdens het kopiëren zijn portemonnee even terzijde gelegd. Onderweg naarbuiten vergat hij zijn beurs mee te nemen. Nog geen vijf minuten later bleek zijn portemonnee met inhoud spoorloos te zijn verdwenen.

VIERDE DAG VERKEERSWEEK TEAM HEUSDEN (Drunen)

Tijdens de vierde dag van de verkeersweek zijn op de Duinweg in Drunen 31 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km/h. Verder werd een bromfietser bekeurd voor defecte verlichting en het niet hebben van een bromfietscertificaat.

OPENBARE DRONKENSCHAP (Rosmalen)

Vrijdagmiddag is een 40-jarige Rosmalense op de Graafsebaan in 's-Hertogenbosch aangehouden voor openbare dronkenschap. De vrouw is aangehouden, bekeurd en ter ontnuchtering ingesloten.

SHOARMAZAAK TE LAAT OPEN (Hintham)

Van vrijdag op zaterdag is de 21-jarige eigenaar van een shoarmazaak aan de Hintham in Hintham bekeurd wegens overtreding van de sluitingstijd. Tegen half drie waren er nog klanten in de zaak aanwezig.

INBRAAK KANTOORUNIT ('s-Hertogenbosch)

Van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een kantoorunit van een kerk aan de Graafseweg in 's-Hertogenbosch. Uit het pand zijn een computer en TV-apparatuur weggenomen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR COCAÏNEBEZIT (Rosmalen)

Van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige Nijmegenaar door portiers van een horecagelegenheid aan de Graafsebaan in Rosmalen aangehouden voor het bezit van cocaïne. De man werd bij de ingang gefouilleerd waarbij de drugs tevoorschijn kwamen. De politie nam de verdachte van de portiers over.Hij had acht bolletjes cocaïne in zijn bezit. De drugs zijn inbeslaggenomen.

DRONKEN AUTOMOBILIST BELANDT IN WEILAND (Elshout)

Van vrijdag op zaterdag is een 49-jarige Helmonder op de A 59 noordbaan onder Elshout met zijn auto in een weiland naast de weg beland. De man die teveel alcohol had gebruikt zou volgens zijn zeggen afgesneden zijn door een andere automobilist en daardoor in een slip zijn geraakt. Hij belandde uiteindelijk in het weiland naast de weg. Hij is per ambulance overgebracht naar het Tweestedenziekenhuis in Waalwijk. Zijn verwondingen bleken mee te vallen. Tegen de man is wegens drankmisbruik proces-verbaal opgemaakt.

UITSLAANDE BRAND (Haarsteeg)

Zaterdagmiddag is tijdens werkzaamheden brand uitgebroken in een garagebedrijf aan de Hoeven in Haarsteeg. De brand breidde zich zeer snel uit. Bij de brand is asbest vrijgekomen. In opdracht van de brandweer worden de asbestresten door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd.

GEWAPENDE OVERVAL ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is bij een supermarkt aan de Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch een gewapende overval gepleegd. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Een caissière werd door de gemaskerde overvaller bedreigd met een vuurwapen en gedwongen het geld uit de kassa af te geven. Na de overval ging de dader er te voet in de richting van het park achter de Derde Donk vandoor. Signalement dader Man, leeftijd begin 20 jaar, lengte 1.80 - 1.85 mtr., donkerblond haar, gekleed in een zwart pak en een witte blouse. De politie verzoekt eventuele getuigen van de overval zich te melden bij de Politie District Den Bosch, telefoonnummer 073-6991699.

ZAKKENROLLERIJ ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is van een 60-jarige Belg in een kledingzaak aan het Burgemeester Loeffplein in 's-Hertogenbosch een portefeuille gerold. De man voelde op een gegeven moment iemand tegen zich aanlopen en zag kort daarna dat zijn portefeuille met enkele honderden guldens en een aantal Belgische franken was ontvreemd.

VUURWERK AANGETROFFEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is bij een routinecontrole op de Orthenseweg in 's-Hertogenbosch vuurwerk aangetroffen in de auto van een 22-jarige Bosschenaar. Onder de bijrijderstoel werden tweehonderd rotjes aangetroffen. Het vuurwerk is inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MAN ZWAAR MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is een 46-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats op een weiland aan Treurenburg in 's-Hertogenbosch ernstig mishandeld door een groep van ca. 20 man. De man was ruim een week geleden met zijn camper neergestreken op het stuk land gelegen tussen de spoorbaan en de secundaire rijbaan van Treurenburg. Zaterdagmiddag meldde een man, kennelijk de eigenaar van de grond, zich bij het slachtoffer. Deze deelde hem mede dat hij moest maken dat hij weg kwam. Op dat moment kwam er een groep van ongeveer 20 man aanrijden. De vermoedelijke eigenaar van de grond sloeg en schopte het slachtoffer dusdanig dat deze ten val kwam. Andere leden van de groep van 20 namen het schoppen over. De eigenaar van de grond sloeg daarna alle ruiten uit de camper. Op dat moment wist het slachtoffer te vluchten. Hij meldde zich bij de politie. De man bleek dusdanig gewond dat hij eerst moest worden behandeld in het ziekenhuis. Zijn gezicht was bont en blauw en hij bleek zijn arm op drie plaatsen te hebben gebroken. De politie stelt een onderzoek in.

DRUGDEALER AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is in het Zuiderpark in 's-Hertogenbosch een 37-jarige inwoner van die plaats aangehouden als verdacht van het dealen in drugs. Agenten in burger observeerden de man enige tijd en zagen dat hij vermoedelijk drugs aan gebruikers verkocht. Bij zijn aanhouding probeerde de verdachte een kleine hoeveelheid heroïne in de bosjes te gooien. Hij is aangehouden en inverzekeringgesteld.

RUGZAK WEG BIJ SCHOENEN PASSEN('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is in een schoenwinkel aan de Hooge Steenweg in 's-Hertogenbosch een rugzak gestolen. De 26-jarige eigenaresse paste een paar schoenen en had de rugzak even op de grond gezet. Even later bleek de tas met inhoud waaronder een NS-jaarkaart t.w.v. Fl. 5.000,= te zijn ontvreemd.

BUS BEKOGELD (Rosmalen)

Zaterdagavond is op de Rijksweg N50 in Rosmalen een autobus vermoedelijk met stenen bekogeld. Er raakten twee ruiten van de bus beschadigd. Passagiers zagen een aantal jongeren wegrennen.

DRONKEN AUTOMOBILIST VLIEGT UIT DE BOCHT ('s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag is op de afrit Sint Michielsgestel / De Pettelaar van de oostbaan van Rijksweg A2 in 's-Hertogenbosch, een 36-jarige dronken Tilburger met zijn auto in de scherpe bocht van de afrit rechtdoor gereden en in een greppel terecht gekomen. De voorzijde van de auto liep aanzienlijke schade op. De man had dermate veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie