Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport- en recreatiecentrum De Scheg Deventer online

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sport- en recreatiecentrum De Scheg online!

1-11-1999

Sport- en recreatiecentrum De Scheg online!

Website De Scheg biedt uitgebreide informatie voor jong en oud

Deventer, 1 november 1999 - De Scheg is een uiterst modern sportcomplex in Deventer met diverse sportfaciliteiten, zoals een halfoverdekte 400 meter kunstijsbaan, subtropisch zwemparadijs, wedstrijdbad, instructiebad, sport- en evenementenhal, twee tennishallen, zes squashbanen, fitnesscentrum, dansschool, vergaderzalen en horecagelegenheden. Alle informatie over de activiteiten van De Scheg zijn vanaf vandaag te vinden op www.scheg.nl en op www.descheg.nl.

Naast alle informatie over de sportactiviteiten van De Scheg wordt u hier maandelijks op de hoogte gehouden van het leukste nieuws en de maandelijkse evenementen op de Nieuws & Evenementenpagina. Het aanmelden voor deze evenementen en andere sportactiviteiten kan bij De Scheg nu ook via haar website.

Voor de jongere bezoekers van De Scheg online is een speciale Kinderhoek ontworpen, die in de toekomst verder uitgebreid gaat worden met meerdere interactieve spelletjes. Bovendien kunnen de bezoekers van De Scheg online met elkaar in contact komen via een zeer makkelijk te bedienen en te bekijken Gastenboek.

Dus voor meer informatie over sport- en recreatiecentrum De Scheg gaat u naar www.scheg.nl!

Meer informatie:

De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Postbus 6095
7401 JB Deventer
E-mail: (info@scheg.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie