Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onafhankelijk koopadvies op www.kieskeurig.nl

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Onafhankelijk koopadvies op www.kieskeurig.nl

1 november 1999

Overweegt u binnenkort een wasmachine, televisie, printer of ander apparaat aan te schaffen en wilt u op uw gemak uitzoeken welke? Kijk dan op www.kieskeurig.nl

KIESKEURIG is ontstaan vanuit de behoefte om rustig thuis productvergelijkingen te kunnen maken. Een deel van deze informatie kan op de websites van de verschillende fabrikanten en importeurs worden gevonden. Dit komt echter vaak neer op een frustrerende zoektocht. Vergelijken is bijna onmogelijk als je nog geen expert bent op bijvoorbeeld het gebied van printers en lang niet alle fabrikanten stellen deze informatie op hun website beschikbaar.

Relevante informatie duidelijk op een rijtje

KIESKEURIG geeft u de informatie die u nodig heeft om vanuit uw stoel te kunnen bepalen welk product het beste aansluit op uw wensen. KIESKEURIG is onafhankeljk en selecties maakt u dus op basis van objectieve gegevens. Wilt u kijken welke wasmachine voor u geschikt is? Aan de hand van enkele vragen krijgt u binnen enkele seconden de voor u geschikte modellen op een rijtje. Onder het kopje "wat u moet weten" wordt duidelijk uitgelegd waar u op moet letten bij de aanschaf van het door u gewenste product. Op deze manier bent u beter in staat de verschillende alternatieven met elkaar te vergelijken. Moeilijke termen en begrippen worden in een woordenboek uitgelegd.

Nederlandse site

Het bestand van KIESKEURIG is zeer compleet en actueel. Alle vooraanstaande merken zijn opgenomen. Bovendien is de site helemaal in het Nederlands. Dit houdt ook in dat alleen producten worden besproken die daadwerkelijk in Nederland te koop zijn. Prijzen worden in Nederlandse guldens en in Euro's gegeven.

Continue uitbreiding

Nu al geeft KIESKEURIG advies over alle belangrijke huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en droogautomaten maar ook over bijvoorbeeld televisies en printers. Binnenkort zullen kleinere huishoudelijke apparaten zoals combi-magnetrons worden opgenomen en ook op computergebied wordt gewerkt aan uitbreiding.

Op termijn zal ook de mogelijkheid worden geboden de gekozen producten via de KIESKEURIG site te bestellen. Hierover zijn wij momenteel in overleg met enkele externe aanbieders. KIESKEURIG zal zelf geen producten gaan verkopen; dit om de onafhankelijkheid te kunnen blijven garanderen.

Dus: Kieskeurig? Kies www.kieskeurig.nl

Kieskeurig vof
Anna Polakstraat 18
4105 EX Culemborg
Telefoon: 06 219 429 21
email: (info@kieskeurig.nl)
http: www.kieskeurig.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie