Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten 1 november 1999 tot 16.00 uur
16:20 maandag 1 november 1999

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

ASSEN
Inbraak ANWB-kantoor
Afgelopen weekend is ingebroken in het ANWB-kantoor aan de Kloekhorststraat. Om binnen te komen werd een ruit van de toegangsdeur vernield. Uit het kantoor zijn enkele jassen van het eigen merk "Human Nature" weggenomen.

EELDE-PATERSWOLDE
Inbraak kerk
Zondagavond of -nacht is ingebroken in een kerk aan de Nieuwe Akkers. De daders kwamen binnen door een ruit van de keuken te forceren. Uit de kerk is een geldbedrag weggenomen.

ZUIDLAREN
Inbraak loods
Bij een inbraak in een loods van de gemeente aan de Havenstraat zijn afgelopen weekend onder meer 5 kettingzagen gestolen. De daders kwamen binnen door een ruit van de roldeur te vernielen. De schade bedraagt ongeveer 13.000 gulden.

FIETSCONTROLE
Bij een controle op diverse basisscholen in de gemeente Middenveld heeft de politie 74 fietsen nagekeken op deugdelijke verlichting. Iets meer dan de helft had de zaak voor elkaar; van 33 fietsen was de verlichting niet in orde.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie