Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

21-10-1999 tot 31-10-1999
Persberichten
30-10-1999 t/m 31-10-1999

Oegstgeest

Boetes niet betaald
Een 38 jarige man uit Leiden is zondag omstreeks 03.30 uur aangehouden omdat hij een aantal openstaande boetes had. De man werd slapend in zijn auto aangetroffen bij de Klinkenbergerplas. Bij controle bleek dat hij nog vijf boetes moest betalen. Omdat hij daar niet aan kon voldoen werd volgens de geldende procedures zijn auto in bewaring genomen. Overigens is de man aangehouden omdat hij mogelijk illegaal in het land verblijft. Een en ander wordt onderzocht.

Aanrijding met letsel
Een 21 jarige Rijnsburg heeft zondag omstreeks 03.00 uur een aanrijding veroorzaakt op de Rijnzichtweg hoek Rijnsburgerweg. De man verloor de macht over het stuur en reed met zijn auto tegen het verkeerslicht en de vangrail. De man werd door de politie aangehouden in verband met mogelijk alcoholgebruik. Op het politiebureau bleek dat hij een adem-alcoholgehalte had van 435, de limiet is 230. Hij kreeg een rijverbod voor vier uur en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Een uur daarvoor was voor hetzelfde feit een 30-jarige man uit Leiden aangehouden. Deze automobilist werd gecontroleerd op de Rhijngeesterstraatweg en moest mee naar het politiebureau. De ademanalyse kwam uit op 495. Ook hij kreeg een proces-verbaal.

Laatst bijgewerkt op 01-11-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie