Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studenten.net biedt 620.000 studenten gratis internet

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


CV ROM/NEDERL. STUDENTEN.NET

VOOR 620.000 STUDENTEN GRATIS INTERNETABONNEMENT

PERSBERICHT

1 november 1999

VOOR 620.000 STUDENTEN GRATIS INTERNETABONNEMENT VAN HET NEDERLANDSE

STUDENTEN.NET

In de eerste twee weken van november valt bij alle 620.000 studenten van Nederland een aanmeldformulier voor een gratis internetabonnement van het Nederlandse Studenten.net op de deurmat. Om deze verspreiding te realiseren werkt het Studenten.net samen met de Informatie Beheer Groep, die tegelijkertijd haar periodieke krant uitbrengt. Studenten.net beheert de grootste studentenwebsite (www.studenten.net) van Nederland.

Studenten.net en haar internetprovider Concepts ICT onderscheiden zich van andere aanbieders door nergens extra kosten in rekening te brengen. Zo worden bijvoorbeeld geen inschrijf- of administratiekosten berekend en is de helpdesk te bellen tegen interlokaal telefoontarief. Verder houdt het abonnement onder andere in:

-onbeperkt toegang tot het internet tegen lokaal telefoontarief;
-(pop3)e-mail adressen: gratis lezen en beantwoorden van mail, hiervoor is geen verbinding met het internet en dus de telefooncentrale nodig;

-11 Mb voor een eigen homepage.

De website van het Studenten.net (www.studenten.net) staat bol van de informatie en reportages over onder andere studie en carriere, studentensteden, bedrijvenreportages, vacatures, interviews, film/cd-reviews, lifestyle, studentenevenementen, studentensport. Daarnaast beschikt het Studenten.net over een internetdatabank met duizenden curriculum vitaes van studenten die nu of straks op zoek zijn naar een stage of baan. Bedrijven kunnen voor het invullen van hun vacatures putten uit deze online databank.


--------einde bericht--------
Noot voor de pers.
Voor meer informatie kunt u bellen en mailen naar: Nederlandse Studenten.net
tel: 050-3114377
e-mail: (hein@studenten.net)
website: www.studenten.net

01 nov 99 15:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie