Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe vakindeling parkeergarage Emmapassage

Datum nieuwsfeit: 01-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

1-11-99

Nieuwe vakindeling parkeergarage Emmapassage in Tilburg

Beperkt parkeren tot eind november, daarna minder parkeerplaatsen

Morgen wordt gestart met het wijzigen van de vakindeling in de parkeergarage Emmapassage. De Firma van Strien gaat in opdracht van Openbare Werken Tilburg parkeervakken aanbrengen onder een hoek van 60 graden. Nu zijn het haakse vakken, onder een hoek van 90 graden. Deze aanpassing maakt het makkelijker om de auto te parkeren. Het aantal parkeerplaatsen wordt hierdoor minder. Op dit moment beschikt de parkeergarage over 320 plaatsen, na de werkzaamheden zijn er dat 300. Tijdens de werkzaamheden is de parkeergarage maar voor een gedeelte open. De werkzaamheden duren naar verwachting tot half november.

Voorbereiding op toekenning ESPA-award
De werkzaamheden maken deel uit van een totale opknapbeurt van parkeergarage Emmapassage. De garage is opnieuw geschilderd en verlichting en ventilatie zijn vernieuwd. Na afronding van de werkzaamheden wil het Parkeerbedrijf ook voor deze garage een European Standard Parking - Award aanvragen. Deze onderscheiding wordt toegekend aan parkeergarages die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. De parkeergarages Koningsplein en Tivoli zijn inmiddels al in het bezit van deze ESPA-award.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie