Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Filmfestival in Gent

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

<< terug heet van de naald archief zoek

G r a b b e l p a s : f i l m f e s t i v a l

De Grabbelpas is er voor iedereen tussen 4 en 17 jaar. Wie nog niet over een Grabbelpas beschikt kan deze verkrijgen in de Stedelijke Jeugddienst of in de Stadswinkel (inkomhal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent). Een pasje kost slechts 100 frank (2,48 euro) en daarmee krijg je toegang tot het Grabbelpasprogramma. Samen met je pasje ontvang je de Grabbelaar, een gids vol ideeën en kortingen op leuke uitstappen met het gezin.

Tijdens de herfstvakantie worden in de Stedelijke Jeugddienst 8 films vertoond. Vanaf maandag 18 oktober start de voorverkoop in de Jeugddienst. De toegangsprijs bedraagt slechts 50 frank (1,24 euro) per voorstelling. Het programma ziet er uit als volgt:


dinsdag 2 november


13.30 uur: Jacht op de kleintjes: Deze film over het kleine geestige volkje dat af en toe iets uit je huis leent zal klein en groot vermaken ! (Nederlands gesproken, voor alle leeftijden).


16 uur: Armageddon: Wanneer de NASA beseft dat over 18 dagen de aarde zal vernietigd worden door een meteoor zo groot als de staat Texas, moet er doortastend worden ingegrepen. De grootste en spectaculairste actiefilm van het jaar, met Bruce Willis op zijn best. (Nederlands ondertiteld, voor 12-plussers).


woensdag 3 november


13.30 uur: Melodie van het Zuiden: Oom Remus vertelt verhalen aan de kleine Johnny, verhalen die tot leven komen in kleurrijke tekenfilms boordevol fascinerende figuren. (Nederlands gesproken, voor alle leeftijden).


16 uur: The Cure: Erik, het buitenbeentje van de buurt, raakt bevriend met Dexter, een jongen besmet met het aidsvirus en dus door iedereen gemeden. Samen beginnen ze een lange, avontuurlijke reis, op zoek naar het wondermiddel tegen de ziekte. (Nederlands ondertiteld, voor
12-plussers).


donderdag 4 november


13.30 uur: Napoleon: Deze jonge golden retriever is zeer nieuwsgierig en wil de wereld gaan verkennen. Per toeval komt hij in een luchtballon terecht en wordt hij meegevoerd tot in het Australische binnenland. (Nederlands gesproken, voor alle leeftijden).


16 uur: Lang leve de koningin: Sara kent haar vader niet en op school haalt zij alleen maar onvoldoendes. Als ze Victor ontmoet, die een prachtig schaakspel heeft, wil ze dolgraag leren schaken. Maar Sara is bang dat ze veel te dom is voor zon moeilijk spel... (Nederlands gesproken, voor 10-plussers).


vrijdag 5 november


13.30 uur: George uit de jungle: Deze komische tarzanfilm is te leuk voor woorden, nog gekker dan gek en boordevol special effects. (Nederlands gesproken, voor alle leeftijden).


16 uur: Arachnophobia: Dokter Ross Jennings verhuist met zijn gezin naar een klein stadje, maar datgene waar hij bang voor is, maakt daar steeds meer slachtoffers. Om het stadje te redden moet hij zijn angst voor spinnen zien te overwinnen, maar misschien is het dan al te laat ! (Nederlands ondertiteld, voor 14-plussers).

Informatie

Grabbelpassen en tickets:

Stedelijke Jeugddienst, Kammerstraat 10, 9000 Gent, tel. (09)223 45
54, fax (09)225 00 58,

e-mail (jip@gent.be).

Open tijdens weekdagen van 9 tot 17 uur, op donderdag tot 19 uur en op
zaterdag van 12 tot 16 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie