Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra uitleg over gemeentebegroting 2000 Maassluis

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.233
Datum: 21 oktober 1999

Extra uitleg over gemeentebegroting 2000

Op dinsdag 2 november behandelt de gemeenteraad de belangrijkste nota van het jaar; de gemeentebegroting. Vanaf 19.00 uur discussiëren de raad en het college over voorstellen die het voorzieningenniveau en het leefklimaat in Maassluis ten goede moeten komen.

Voorafgaand aan de discussie in de raad, wordt om 17.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden, waarin de burgemeester uitleg geeft over het tot stand komen van de begroting en waar deze voor dient. Na de inleidende woorden van de burgemeester zal de wethouder voor financiën, mevrouw Wesenhagen nader ingaan op de financiële positie van de gemeente Maassluis. Verder geeft zij informatie over de inkomsten van de gemeente en in het bijzonder over het Gemeentefonds. Tenslotte informeert mevrouw Wesenhagen de deelnemers over de financiële verdeling tussen de diverse sectoren.

Na het informatieve gedeelte is er gelegenheid om vragen te stellen. De vragen hoeven niet uitsluitend gesteld te worden aan de twee inleiders maar kunnen ook worden gesteld aan de oveirge wethouders en de raadsleden. Deze zijn namelijk ook aanwezig op deze informatieve bijeenkomst en gaarne bereid vragen te beantwoorden. De burgemeester treedt tijdens de informatiebijeenkomst op als dagvoorzitter en geeft leiding aan de discussie.
Vanaf 18.00 uur staat er voor de deelnemers een lichte maaltijd klaar. Wie interesse heeft wordt verzocht even te bellen naar de afdeling voorlichting van de gemeente tel. 5931755 of 5931757

Mededeling voor de pers:

U wordt van harte uitgenodigd bij deze informatiebijeenkomst aanwezig te zijn op dinsdag 2 november vanaf 17.00 uur.

Laatste wijziging: 20 October 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie