Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Debat: Cultuur als confrontatie

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Kenniscentrum organiseert debat ' Cultuur als confrontatie'

28 oktober 1999 PvdA-voorlichting

Dinsdag 2 november vindt in Rotterdam een discussiebijeenkomst plaats over de uitgangspuntennotitie 'Cultuur als confrontatie, cultuurbeleid 2001-2004' van staatssecretaris Rick van der Ploeg. Deze bijeenkomst is georganiseerd door het Kenniscentrum Onderwijs en Cultuur van de PvdA. Donderdag 4 november wordt in de Tweede Kamer gedebatteerd over de uitgangspuntennotitie.

Tijdens de discussie in Rotterdam zal ingegaan worden op een groot aantal thema's uit de notitie, zoals cultureel ondernemerschap, het Actieplan Cultuurbereik en de samenwerking tussen rijksoverheid en gemeenten op het gebied van cultuur.

Deelnemers aan de bijeenkomst zijn onder anderen Judith Belinfante (Tweede-Kamerlid voor de PvdA), Hans Kombrink (wethouder Cultuur Rotterdam), Robert de Haas (Rotterdamse Kunststichting), Bert van Meggelen (Stichting Rotterdam culturele hoofdstad 2001) en Jack Verduyn Lunel (Federatie van kunstenaars- en ontwerpersverenigingen). De discussie wordt geleid door de Zeeuwse gedeputeerde Gert de Kok.

De discussiebijeenkomst 'Cultuur als Confrontatie' vindt op dinsdag 2 november plaats van 20.00 tot 22.30 uur in het Rotterdamse Nighttown, W. Kruiskade 26/28.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie