Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakbijeenkomst bestemmingsplan Nieuwdorp 2000

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Inspraakbijeenkomst voorontwerp-bestemmingsplan Nieuwdorp 2000

Op dit moment is er in Nieuwdorp geen bouwgrond meer voor nieuwbouw. In de periode van 1997 tot en met 2006 dient echter nog bouwruimte te worden gevonden voor 24 woningen. Het voorontwerp-bestemmingsplan "Nieuwdorp 2000" biedt de mogelijkheid om in Nieuwdorp nieuwe woningen te bouwen en bestaande panden voor een woonfunctie in gebruik te nemen. Op dinsdag 2 november 1999 vindt een inspraakbijeenkomst plaats over dit voorontwerp-bestemmingsplan. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in het verenigingsgebouw "Ammekore", Hertenweg 2 te Nieuwdorp. U bent daar van harte welkom.

Locaties
In het voorontwerp-bestemmingsplan "Nieuwdorp 2000" gaat het om de volgende locaties:

- de voormalige Gereformeerde kerk aan de Ring;
- een voormalig bedrijfspand met -woning (Ring 9a-11);
- een invullocatie aan de Prinses Irenestraat;
- het Oranjeplein (inclusief aangrenzende bebouwing aan de Ring);
- het voormalige verenigingsgebouw (Coudorp 21);
- de invullocatie Coudorp II.

Inspraak
Het voorontwerp-bestemmingsplan "Nieuwdorp 2000" is nu gereed voor inspraak. Naar aanleiding van de inspraakreacties wordt ondermeer bezien of alle bovengenoemde locaties in procedure worden gebracht. Deze overwegingen, de inspraakreacties en het verslag van de inspraakbijeenkomst worden opgenomen in een inspraakrapport. Dit inspraakrapport zal tezijnertijd deel uitmaken van het bestemmingsplan. Het voorontwerp ligt nog tot en met 23 november 1999 ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur. Tot en met 23 november 1999 kunnen schriftelijke reacties worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Borsele, postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Informatie
Voor nadere informatie over het voorontwerp-bestemmingsplan "Nieuwdorp 2000" kunt u contact opnemen met Mariska Versleijen van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, tel. (0113) 238423.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie