Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eervolle vermelding Aranea van Vakjury Computable IT Award

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

* Vakjury Computable IT Award '99 kent Aranea eervolle vermelding toe

Met trots kan Aranea Consult aankondigen dat het op 28 oktober jongstleden een eervolle vermelding toegekend heeft gekregen van de vakjury van de Computable IT Award '99.

Aanleiding van deze eervolle vermelding is het MINT project bij de Hogeschool Holland, onder leiding van Robert van Ommen, senior consultant bij Aranea Consult. De Hogeschool Holland heeft zich door middel van de uitvoering van dit project binnen de educatieve sector kunnen onderscheiden. De unieke karakteristieken van het MINT project werden ook door de deskundige IT vakjury onderkend en het MINT project drong door tot de finale van de IT-Award '99. De finale was zeer spannend, het werd een "close call". Helaas ging de eerste prijs niet naar Aranea, maar besloot de jury alsnog een eervolle vermelding aan ons toe te kennen. Argumentatie van de jury: "De jury meent dat Aranea uitmuntende service- en dienstverlening heeft verleend ten behoeve van opdrachtgever Hogeschool Holland". En daar zijn we, met recht menen we, zeer trots op! (hier de vermelding in .pdf format)


©Aranea 1998

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie