Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mededeling FNV: Wijziging verzending persberichten

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


FNV

Mededeling FNV: Wijziging verzending persberichten

Dit persbericht wordt, zoals met elk persbericht van de FNV het geval binnenkort veranderen.

De vakcentrale en de bonden die gebruik maken van ANP Pers Support 1) hebben afgesproken om persberichten vanaf 15 november alleen nog maar via Pers Support wereldkundig te maken. Er is dan geen sprake meer van een dubbele dekking door berichten 'na te faxen'. Bonden die geen aansluiting hebben op Pers Support blijven vanzelfsprekend hun persberichten per fax verzenden.

Uit een kleine inventarisatie blijkt dat sommige journalisten het handig vinden om persberichten - eventueel ook thuis - per e-mail toegestuurd te krijgen.
Redacteuren die persberichten van de vakcentrale ook in hun mailbox willen ontvangen, en dit nog niet hebben doorgegeven, kunnen een bericht sturen naar het secretariaat van de afdeling voorlichting: (marion.weggelaar@fnv.nl)

1) FNV Bondgenoten, ABVAKABO FNV, Nederlandse Politiebond, Horecabond FNV, Algemene Onderwijsbond en de Bouw- en Houtbond FNV

Meer informatie:
Voorlichting FNV Vakcentrale, Els Tieman: 020 5816 550 of de voorlichters van de aangesloten bonden

ANP Pers Support, het ANP is niet verantwoordelijk voor de inhoud

02 nov 99 15:19

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie