Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 2 November

JONGENS VERNIELEN RUITEN BUSHOKJE

De politie heeft maandagavond op de Hoevenseweg in Uden twee jongens aangehouden. Het tweetal, dertienjarige jongens uit Zeeland, had even tevoren op de Hoevenseweg twee ruiten vernield van een bushokje. Een attente voorbijganger zag de vernieling en greep een van de jongens in de kraag. De jongens bekenden tijdens het verhoor de ruiten met stenen te hebben ingegooid. Zij zijn later op de avond door hun ouders opgehaald en krijgen een verwijzing naar HALT.

AUTOMOBILIST TEGEN BOOM

Rond middernacht reed een 22-jarige automobilist uit Veghel op het Nonnenveld in Uden met zijn auto tegen een boom. De politie rook ter plaatse een alcohollucht en derhalve nam zij van de man een ademtest af. De Veghelaar bleek inderdaad onder invloed te zijn en kreeg een rijverbod van acht uur en een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

NOODWONING UITGEBRAND

Afgelopen nacht, rond 02.15 uur, brak brand uit in een noodwoning aan de Noordstraat in Venhorst. Het pand stond vlakbij een huis waar de eigenaar van de noodwoning woonde. Het vuur, dat snel om zich heen sloeg, werd geblust door de Boekelse brandweer. De oorzaak van de brand alsmede de schade is niet bekend. De brand werd ontdekt door een kind van de eigenaar dat wakker was geworden van het geknetter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie