Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tobiasen (Ajax) met succes geopereerd aan knie

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Operatie Tobiasen succesvol
Amsterdam, dinsdag 2 november 1999

Foto: Louis van de Vuurst

Ole Tobiasen heeft maandag in Kopenhagen een geslaagde operatie aan de linkerknie ondergaan. Hierbij is de voorste kruisband gereconstrueerd. Het is niet bekend hoe lang zijn revalidatie dit keer zal gaan duren.

Tobiasen kampt al meer dan twee jaar met knieproblemen. De huidige blessure dateert van eind juli. Na een lange herstelperiode stapte de Deen bij een oefenduel van het tweede elftal verkeerd en raakte weer geblesseerd. Aanvankelijk werd gedacht dat deze kwetsuur minder ernstig was. Maar bij een kijkoperatie bleek dat de gereconstrueerde voorste kruisband gedeeltelijk was ingescheurd.

Tobiasen onderging al twee keer eerder een ingreep aan zijn linkerknie. Vorig jaar november werd hij geopereerd aan de binnenmeniscus. Het seizoen daarvoor onderging hij een ingreep aan de kruisband die hem nu weer uit de roulatie hield.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie