Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Engelse millennniumdelegatie bij minister Van Boxtel

Datum nieuwsfeit: 02-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Projectbureau Millennium Overheid

Uit de electronische nieuwsbrief :

ENGELSE DELEGATIE OP BEZOEK BIJ MINISTER VAN BOXTEL

Een Engelse delegatie, onder leiding van de Engelse millenniumminister Margaret Beckett, heeft dinsdag 2 november een bezoek gebracht aan minister Van Boxtel om de voortgang van de aanpak in beide landen te bespreken. Daarnaast hebben de Engelsen een bezoek gebracht aan het NCC. Ook vond er een uitgebreide gedachtenwisseling plaats met vertegenwoordigers van het PMO, het Millennium Platform en van de Regionale brandweer Rotterdam-Rijnmond.

In Engeland wordt vanaf deze week een informatiebrochure van 24 pagina's landelijk huis-aan-huis verspreid. De titel van de brochure is: What everyone should know about the Millennium Bug.


Hoe kunt u het PMO bereiken

Het PMO heeft een site op Internet waarin bijna alle informatie waarover het PMO beschikt, overzichtelijk is gerangschikt. U kunt die informatie voor eigen gebruik downloaden. Als u vragen hebt, kunt u die schriftelijk, telefonisch of per E-mail stellen.

Adres: Parkstraat 83 2514 JG Den Haag Internetadres: www.pmo.nl E-mail: (info@pmo.nl)

De PMO Infodesk is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur onder telefoonnummer (070) 353 81 38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie