Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportstimuleringsprijs 1999 gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 03-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws Gemeente Groningen

Sportstimuleringsprijs 1999

3 november 1999

Sinds 1991 worden jaarlijks de Sportstimuleringsprijs en de Sportpenningen van de gemeente Groningen uitgereikt. Wij doen een beroep op uw medewerking om de Sportstimuleringsprijs 1999 te kunnen uitreiken.

Voor de Sportstimuleringsprijs komen de volgende sporter(s) of organisatie(s) in aanmerking:

* jonge veelbelovende sporters

* personen of organisaties die zich verdienstelijk maken om nieuwe ontwikkelingen op sportgebied in de stad Groningen tot stand te brengen

* organisaties die zich inspannen op terreinen die in het gemeentelijk sportbeleid hoge prioriteit hebben, zoals bijvoorbeeld de stimulering van sportdeelname door specifieke doelgroepen, overname van beheer van accommodaties of stimulering van buurten of wijken met een lage sportparticipatie

Voorwaarde is dat de persoon of organisatie in Groningen moet wonen of gevestigd moet zijn.De Sportstimuleringsprijs bestaat uit een geldbedrag van f 2.500,- en als een blijvende herinnering een bronzen beeld.
De procedure voor de Sportstimuleringsprijs 1999 is als volgt: Wij verzoeken u vóór dinsdag 23 november a.s. kandidaten aan te dragen, voorzien van een uitgebreide motivering. Daarna zal de Adviescommissie voor de Sport uit de gedane suggesties, gevoegd bij eventuele eigen ideeën, een voordracht doen aan het college van burgemeester en wethouders. Burgemeester en wethouders kennen de prijs toe. Reacties richten aan:
Adviescommissie voor de Sport
p/a dienst Onderwijs Cultuur Sport Welzijn
Postbus 268
9700 AG Groningen
Tel: (050) 367 61 31
Fax: (050) 367 61 61
De uitreiking van de Sportstimuleringsprijs en -penningen zal plaatsvinden op maandag 31 januari 2000 in sportcentrum Kardinge.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 3 november 1999.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie