Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Hofstad II Houten

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 27/10/99

Informatieavond Hofstad II

Donderdagavond 4 november om 20.00 uur is er een informatieavond over Hofstad II. Tijdens deze informatieavond komen de definitieve verkaveling en de woningontwerpen aan de orde.

Hofstad II ligt aan de oostkant van het spoor, ten zuiden van Hofstad I, tegen de nieuwe rondweg aan en is het meest zuidoostelijk gelegen deelplan. Het wordt ontsloten via de inprikker van Hofstad, net ten noorden van de Kromme Sloot. Deze sloot wordt zo veel mogelijk in zijn oorspronkelijke loop gehandhaafd. Langs de rondweg komt geen geluidwal, de woningen hebben vrij uitzicht over het buitengebied.

De definitieve verkaveling is in de raadsvergadering van 27 april vastgesteld. De woningen zijn ontwikkeld voor Ballast Nedam (220 woningen) en de woningbouwvereniging (ca 60 woningen) door de architect Frans Klous. Voor WCN (22 woningen) heeft de architect Arie Maat de woningen ontwikkeld. Ruim 30 woningen worden later nog ontwikkeld. De projectontwikkelaars en architecten zullen op de informatieavond aanwezig zijn voor het geven van een toelichting. De avond is niet bedoeld als start van de verkoop van woningen, wel kan een belangstellenden-registratie-formulier worden ingevuld. Dit formulier geeft geen enkele voorrang of voorkeursbehandeling bij verkoop.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie