Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bureau Belastingen gemeente Almere beter bereikbaar

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 286.1

4 november 1999

BUREAU BELASTINGEN BETER BEREIKBAAR

Om de communicatie met de burgers in Almere te verbeteren, heeft het bureau belastingen van de gemeente een aantal veranderingen ondergaan. Allereerst is de balie van belastingen verplaatst naar het publiekscentrum in de B-vleugel op de begane grond. Zodat inwoners van Almere in één ruimte zowel terecht kunnen voor een paspoort of rijbewijs als voor vragen op het gebied van de gemeentelijke belastingen.

Om daarnaast de telefonische bereikbaarheid te vergroten is een Voice Response System ingevoerd. Door middel van menukeuzes kunt u informatie krijgen over bijvoorbeeld de procedures rondom het maken van bezwaar en het verkrijgen van kwijtschelding en het aanvragen van een betalingsregeling. Tevens is er de mogelijkheid om de WOZ-waarde van uw woning te vragen. Deze wordt dan verstuurd, en er kan een kwijtscheldingsformulier worden aangevraagd.

Door het voice response systeem is de dienst nu 24 uur per dag bereikbaar zodat u niet meer gebonden bent aan kantoortijden. Uiteraard blijft het tijdens kantoortijd mogelijk een persoonlijk gesprek te voeren met een medewerker van het bureau. Tenslotte kunt u de internetpagina van het bureau belastingen raadplegen op de site www.Almere.nl. Via de reactiemogelijkheid kunt u direct bezwaar maken, kwijtschelding aanvragen en de WOZ-waarde van uw woning aanvragen of zelfs de te verwachten lasten van de woning die u wilt kopen, berekenen. Tevens vindt u op de site veel informatie over de soorten heffingen die de gemeente Almere kent.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie