Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsbrief Apple

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Apple boekt winst van $111 miljoen in vierde kwartaal Midden oktober maakte Apple zijn financiële resultaten bekend voor het vierde kwartaal van het boekjaar 1999, dat werd afgesloten op 25 september 1999. Apple realiseerde het afgelopen kwartaal een nettowinst van $111 miljoen. In hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar bedroeg de winst $106 miljoen. De omzet in het vierde kwartaal bedroeg $1,34 miljard, een daling van 14 procent vergeleken met de omzet van hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar. De brutomarge bedroeg het afgelopen kwartaal 28,7 procent, vergeleken met 26,8 procent in het vierde kwartaal van het boekjaar 1998. De internationale ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie