Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Orion mag vanaf nu HBO-getuigschriften verstrekken

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Orion mag HBO-getuigschriften verstrekken

Amsterdam, 4 november 1999

Orion IT-Opleidingen, onderdeel van TTP Groep, heeft op maandag 1 november 1999 een samenwerkingsovereenkomst getekend met Opleiding en Ontwikkeling Breda b.v.
Gezamenlijk zal een aantal reguliere HBO-opleidingen worden aangeboden, waaronder tweejarige opleidingen (Bedrijfskundige) Informatica. Hiermee heeft Orion de mogelijkheid verworven om als eerste commercieel opleidingsinstituut in Nederland HBO-getuigschriften te verstrekken op het gebied van (Bedrijfskundige) Informatica.

Orion is gespecialiseerd in functiegerichte IT-opleidingen en omscholingstrajecten. De organisatie heeft een leidende marktpositie op het gebied van Computer Based Training (CBT) en Distance Learning (DL). De omzet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie