Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting Lage Rijndijk in Leiden is bijna klaar

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Herinrichting Lage Rijndijk bijna klaar

De herinrichting van de Lage Rijndijk nadert haar voltooiing. Als de weersomstandigheden het toelaten zal de Lage Rijndijk vanaf 19 november weer geopend zijn voor alle verkeer. Tot die tijd kunnen fietsers, voetgangers en automobilisten nog enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Op 9 november vinden werkzaamheden plaats aan het wegdek op het kruispunt Lage Rijndijk/Herensingel en op de Schrijversbrug. De fietspaden op de Lage Rijndijk tussen Sumatrastraat en Sieboldstraat krijgen op 11 november nieuw asfalt. Tijdens het werk kan er niet worden geparkeerd in de parkeervakken. De gemeente verzoekt automobilisten hun wagen die dag elders te parkeren. Fietsverkeer blijft mogelijk. Op 11 en 12 november krijgt de Lage Rijndijk tussen Sieboldstraat en Herensingel, het kruispunt Lage Rijndijk/Herensingel en de Schrijversbrug een nieuwe asfaltlaag. Er is dan geen autoverkeer mogelijk over de Herensingel tussen Kooilaan en Oosterkerkstraat. Fietsers kunnen wel doorrijden. Tussen 15 en 19 november zullen medewerkers van de gemeente wegmarkeringen aanbrengen en verkeersborden plaatsen.

Indien het werk wordt vertraagd door slecht weer, maakt de gemeente zo snel mogelijk bekend wanneer het werk weer aanvangt. Wie vragen heeft over de werkzaamheden, kan bellen met de heer A.C. van der Meer van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165939).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie